Értékek

Mit képviselünk? Hogyan gondolkodunk és cselekszünk?

A Gebrüder Weiss erős vállalati kultúrájával kitűnik. Az alappilléreket, négy meghatározott központi érték jelenti, ezekre épül a GW konszern szövete, amely országhatárokon átnyúlóan összekötik a vállalatnál dolgozó embereket, és egyben központi szerepet kapnak a mindennapi munka során: Independence / függetlenség, Sustainability / fenntarthatóság, Commitment / társadalmi felelősségvállalás és Service Excellence / kiváló szolgáltatási színvonal.

the orange way of Independence
Független családi vállalatként hosszú történetre tekinthetünk vissza, stabil alapokon állunk és következetesen fejlődünk tovább. Függetlenségünk lehetővé teszi, hogy fejlődésünk irányát és mértékét magunk szabjuk meg. Hálózatunkat tartós, gyümölcsöző partnerségek gazdagítják. Terveink és elgondolásaink központjában ügyfeleink aktuális és jövőbeli igényei állnak. Azoké az ügyfeleké, akik bármikor nyugodtan rábízhatják magukat a GW szolgáltatásaira.

the orange way of Sustainability
Tartós sikerre törekszünk, hogy befektetéseink és innovációink biztosítsák versenyképességünk fennmaradását. Ugyanakkor nem feledkezünk meg a szállítmányozás és logisztika terén vállalt felelősségünkről sem, ezért mindig erőforrás-kímélő, tartós és csúcstechnológiás rendszereket, megoldásokat fejlesztünk és alkalmazunk.
 
the orange way of Commitment
Összetéveszthetetlen vállalati profilunk kívülről és belülről egyaránt felismerhető. A nagyfokú professzionalizmus az átlagon felüli elkötelezettségben, valamint az ügyfelek és kollégák iránti tiszteletben is megmutatkozik. Vállalatunk védjegye a lojalitás, a fejlődés iránt érzett elkötelezettség és a bizalom kivételes ötvözete, amely csúcsteljesítményeket tesz lehetővé.

the orange way of Service Excellence
Célunk az ügyfelek maximális elégedettsége. Ezért mindennapi munkánk alapköve a kiváló, kompromisszumokat nem ismerő minőség. Egységes, határokon átívelő szervezetünk ehhez optimális feltételeket biztosít. Megoldásorientált munkatársaink hozzáértése megkérdőjelezhetetlen. Mindig és mindenütt folyamatos javulásra törekszünk, és proaktív intézkedésekkel alakítjuk a jövőt.

A GW értékei PDF formátumban letölthetők.