Vállalat

A Gebrüder Weiss bemutatása.

A Gebrüder Weiss közel 6500 munkatársával, 150 saját tulajdonú telephelyével és 1,36 milliárd eurós éves forgalmával (Ideiglenesen 2016) Európa vezető szállítmányozási és logisztikai vállalatai közé tartozik.

A vorarlbergi Lauterachban székelő Gebrüder Weiss Holding AG égisze alatt a vállalkozás fő üzletágai: közúti szállítmányozás, légi és tengeri szállítmányozás, valamint a logisztika mellett egy sor speciális megoldás illetve leányvállalat – ezek közé tartozik többek között az x|vise nevű logisztikai tanácsadó cég, a tectraxx (csúcstechnológiás vállalatok specialistája), az inet-logistics (TMS szállítmányozási ügyviteli szoftvermegoldások), a dicall (telefonos szolgáltatások, tanácsadás, telemarketing), a Railcargo (vasúti fuvarozás) és a Gebrüder Weiss csomagszolgálat. Ennek a kombinációnak köszönhetően gyorsan és rugalmasan tudunk reagálni az ügyfelek igényeire.

A családi vállalkozás, amelynek története több mint 500 évre tekint vissza, számos ökológiai, gazdasági és társadalmi intézkedésével ma is a fenntartható gazdálkodás éllovasának számít.

Kik vagyunk? Mit csinálunk? Mit képviselünk? Mindezt megmutatja a vállalat image filmje