High-tech logisztika

A high-tech vállalatok logisztikai specialistája

A növekvő minőségi igény, az ezzel párhuzamosan jelentkező költségnyomás, illetve a gyorsított termékbevezetés a high-tech ágazat rendkívül dinamikus környezetének legjelentősebb kihívásai. Hozzáértő és az egész világon jelenlévő logisztikai partnerként optimalizáljuk az Ön ellátási láncolatát – mindig az Ön igényét figyelembe véve – függetlenül attól, hogy alapigényekről vagy személyre szabott, speciális megoldásokról van-e szó.

A GW high-tech szakemberei jelenleg a következő témákkal foglalkoznak: digitális felelősség, valós idejű védelem és átláthatóság, ’dolgok (tárgyak) internete’ (IOT), intelligens és hálózatközpontú logisztika, valamint ezek hatásai és perspektívái az ellátási lánc megoldásaival kapcsolatban. Átfogó szolgáltatásokat nyújtó logisztikai vállalatként a teljes ellátási láncot felügyeljük: az alapanyag áramlási útjától az újrahasznosítási folyamatig.

Az Ön előnye

Minden megoldás a partner egyéni igényein alapul. A high-tech ágazat logisztikai partnereként a biztonság, az átláthatóság és a megbízhatóság mellett az Ön igényeinek optimális kiszolgálását is garantáljuk. Az Ön előnye:

  • átláthatóság
  • megbízhatóság
  • biztonság
  • tapasztalat
  • innováció

Kiváló szolgáltatási színvonal, sokéves tapasztalat, átfogó szakértelem, TENESO-hálózati tagság – ezek mind olyan tényezők, amelyeknek köszönhetően optimális partnerek lehetünk az Ön számára.

Szolgáltatási körkép

Részletes információért helyezze az egeret az alábbi ábrán a választott szolgáltatás fölé.

High-tech kapcsolattartó

Alexander Horak

Alexander Horak, Business Development High-Tech Industries

Wiener Strasse 26, 2326 Maria Lanzendorf

T +43.1.79799.7550

High-tech iparág esettanulmányai