SES (Service Excellence Support System)

A kiváló szolgáltatási színvonal biztosításának támogatására

2016 szeptemberében a Gebrüder Weiss konszern bevezeti saját kommunikációs és reklamációkezelő szoftverét, az ún. SES-t (Service Excellence Support System), amelyet cégünk a megkeresések – az Önök által kezdeményezett jelzések – kezelésére, és ezáltal az ügyfélpanaszok számának csökkentésére fejlesztett ki.

Minden észrevétel fontos számunkra; hisszük, hogy visszajelzése az Ön és a GW üzleti eredményeinek növekedéséhez is hozzájárul, valamint biztosítja az Ön és ügyfeleinek elégedettségét. Cégünk kíváncsi véleményére, legyen szó szolgáltatásunkról, a kiszolgálási és működési folyamatról, vagy akár munkatársunk viselkedéséről. 

Ezért az új program bevezetésének mottója: „Szolgáltatás előkelő színvonalon".

Az új vezetéstámogató eszköz átlátható folyamatláncot (ügyfél, partner, beszállító, belső) és egységes, követhető, gyors kommunikációt eredményez.

Az Ön bejelentése, panasza nem kellemetlenség, hanem önkéntes támogatás, lojalitás, így esély nyílik a folyamatos fejlődésre, igényeik felmérésére és visszacsatolásra – ez képezi ügyfélorientált stratégiánk egyik alapkövét.

A feldolgozás folyamati ábrája letölthető innen.

Minden jelzését rögzítjük új rendszerünkbe, ahonnan Ön automatikus választ kap a rögzítés megtörténtéről, majd feldolgozás után innen válaszolunk megkeresésére. Így a korábbi személyes e-mail címeket felváltja a rendszer által generált e-mail cím, illetve a tárgy mezőbe bekerül a feldolgozott ügy sorszáma, ami későbbiekben azonosítási vagy hivatkozási számként is szolgál.

Ezeket a leveleket ne tekintse SPAM üzenetnek, és bátran válaszoljon rá, hogy az Ön válasza is bejátszódhasson a programba, ezáltal is segítve munkánkat. Válasza minden esetben eljut ügyintézőjéhez vagy kiemelt kapcsolattartójához.

Köszönjük támogatását!