Raktári logisztika és rendelésteljesítés

Jól ismert rendszerek, rugalmas megoldások a legmagasabb szinten.

A raktárlogisztika és a rendelésteljesítés területén a hozzáadott értéket tartalmazó szolgáltatások kompetens szállítójaként kínáljuk a megrendelések lebonyolításához kapcsolódó szolgáltatások komplett csomagját: raktározást a lejárati idők és a sorozatszámok kezelésével, komissiózással, csomagolással (pick&pack), kiszállítással, valamint visszáru-logisztikával és testreszabott kiegészítő szolgáltatásokkal együtt vállaljuk. A raktárlogisztika és a rendelésteljesítési folyamatok outsourcingjával új dimenziókat ér el a rugalmasság és a hatékonyság tekintetében – így Ön maradéktalanul főtevékenységére koncentrálhat.

Munkatársaink korszerűen felszerelt telephelyeinken gondoskodnak az áruk optimális áramlásáról, és évente közel 1,8 millió raktári megbízást bonyolítanak le. Fejlett, különböző rendszerekkel kompatibilis informatikai eszközeink jelentősen hozzájárulnak folyamataink rugalmasságához és hatékonyságához.

Megmutatjuk, hogyan érheti el az outsourcinggal a rugalmasság új fokát, hogyan alakíthatja az állandó költségeket változó költségekké, és hogyan fokozhatja a hatékonyságát kis befektetés mellett és a szezonális ingadozások kiküszöbölésével.

Szakértőink készséggel állnak rendelkezésére!

Esettanulmányo Tridonic - kattintson ide!

Esettanulmány - Tridonic

Esettanulmányok Kästle - kattintson ide!

Esettanulmány - Kästle