Informatikai megoldások

Testreszabott informatikai rendszerek vállalata logisztikájához.

Az intelligens kommunikációs technológiák segítségével gyorsíthatók a beszerzés, a raktárlogisztika és a kiszállítás folyamatai, minimalizálhatók a költségek – így ez a technológia a vállalat sikerfaktorává válhat.

A lebonyolítás hatékonyságának növelésére informatikai szakembereink minden logisztikai követelményhez a megfelelő informatikai megoldást biztosítják – nagyfokú minőséggel és megbízhatósággal.

Informatikai kompetenciánk áttekintése:

  • A teljes logisztikai lánc irányítása és kezelése korszerű információtechnológiával – legyen szó beszerzésről, raktározásról, rendelésteljesítésről és gyártási logisztikáról vagy elosztásról
  • Rugalmas reagálás az ügyfelek egyedi folyamataira: integrációs platformunk révén az adatáramlás optimálisan összeköthető rendszereinkkel.

  • Bevált standardok alkalmazása a projektmenedzsment, az adatcsere, a támogatási és fejlesztési folyamatok, valamint az alkalmazott hardver vonatkozásában.

  • Informatikai rendszereink támogatása és továbbfejlesztése az IT Infrastructure Library szerint: akár szokásos standardokra, akár egyedi kapcsolódási felületre (interface) van szükség az adatcseréhez – ügyfélprojektjeinkhez a szükséges know-how birtokában lévő szakemberek állnak rendelkezésre.

  • A vállalat informatikai részlege több mint 140 munkatárssal dolgozik. Az informatikai szolgáltatások teljes spektrumát kínálják Önnek: két számítóközpont üzemeltetésétől az alkalmazástámogatáson át egészen a tanácsadásig és a projektmenedzsmentig.