Tengeri szállítmányozás

Megbízható és kompetens tengeri szállítmányozás.

Mindegy, hogy konténerrakományról vagy speciális szállítmányról van-e szó: bevált tengeri szállítmányozási szolgáltatóként professzionálisan és gyorsan teljesítjük az Ön megbízásait a világ minden kívánt kikötőjéből.

A legfontosabb útvonalakon a Gebrüder Weiss állandó kapacitásokat bérel, ami garantált rakteret biztosít árui számára. Az áru korszerű informatikai rendszerekkel történő követése és az egységes minőségi standardok révén ügyfeleink nagyfokú átláthatóságot és biztonságos tervezhetőséget élvezhetnek.

Emellett tájékoztatjuk a keretfeltételekről, mint például a vámelőírásokról és a szállítási biztosításokról, és a segítségére vagyunk minden szükséges import- és exportokmány beszerzése során. A megbízás teljes lebonyolításának folyamata egy kézben összpontosul – a Gebrüder Weiss tengeri szállítmányozási szakértői kezében.

Az egyes desztinációkról, a lehetséges szállítási megoldásokról, a rendeltetési helyre történő szállítás időtartamáról és a felmerülő költségekról készséggel adunk felvilágosítást –  akár személyesen is.

Forduljon tengeri szállításban illetékes munkatársainkhoz!